Κεραμικό φριτέ για χρήση κεραμικής

Κεραμικό φριτέ για χρήση κεραμικής
Λεπτομέρειες προϊόντος

Κεραμικά Glaze Χημικές ουσίες για βιομηχανική χρήση

Κωδικός: DP-128

Για αγγεία, μονής και διπλής πυροδότησης, για να δημιουργηθούν διαφανή εφέ, κατάλληλη θερμοκρασία 950-1150;

Χωρίς μολύβδινο κεραμικό φίλτρο.

Κανένα στοιχείο θωράκισης για το ανθρώπινο σώμα.

Επιθεώρηση τρίτου μέρους για την ασφάλεια.

 

Δοκιμές για την ασφάλεια:

Επειδή η αγγειοπλαστική προορίζεται για λειτουργική χρήση, πάντα είχαμε επιφυλάξεις στα θέματα ασφάλειας των τροφίμων. «Από τη στιγμή που φτιάχνουμε τα δικά μας υαλόγαλα, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει βάριο ή μόλυβδος σε αυτόν τον κώδικα. Το JinMing επίσης ζητά Φύλλα Δεδομένων Ασφαλείας για όλους τους λεκέδες μου για να βεβαιωθεί ότι δεν περιέχουν επιβλαβή στοιχεία,

Ωστόσο, η ισχυριζόμενη ότι είναι προσεκτική δεν είναι πάντα αρκετή όταν τίθεται υπό αμφισβήτηση το περιεχόμενο ενός λούστρου. Το JinMing άρχισε να στέλνει τα γυαλιά του σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία ελέγχου για να δοκιμάσει το έντυπο για να εξασφαλίσει την ασφάλειά του.

Jinming Glaze είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές κεραμικών Frit στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφέροντας το δωρεάν δείγμα των προϊόντων, καλώς ήρθατε να αγοράσετε το κεραμικό φριτ χαμηλής τιμής μας για κεραμική χρήση και επίσης καλωσορίσατε να ελέγξετε την τιμή, τον τιμοκατάλογο , έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Εξεταστική