Ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου

Ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά προϊόντων. δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή ψηφιακή αδιαφανή εκτύπωσης τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου, ζιρκόνιο λευκό τριμμένο για το πάτωμα κεραμιδιών, ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών, sff & dff αδιαφανή γυαλιστερό τριμμένο , inkjet αδιαφανή τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Αδιαφανές τριμμένο JM669

Jinming πρωτότυπο: zibo, Κίνα
Χρώμα: διαφανές κόκκος
Εφαρμογή: για ενιαία ψήσιμο πάτωμα κεραμιδιών και διπλό ψήσιμο, κατάλληλο για εκτύπωση μετάξι-οθόνης και εκτύπωση inkjet χρησιμοποιείται για την εμφάνιση τέλειο χρώμα αποτέλεσμα.
Θερμοκρασία μάλθωσης: 800℃
Θερμοκρασία του ψησίματος εύρος: 1050-1130℃
Αδιαφανές τριμμένο C.O.E: 175(×10-7/°C) COE
Συσκευασία Λεπτομέρειες: 50kgs/τσάντα για καθαρό βάρος
Χρόνο παραγωγής: 8-12 ημέρες μετά την πληρωμή της προκαταβολής.

Σούπερ λευκό αδιαφανές τριμμένο, ομαλή Ζιργκόν αδιαφανές frit.adapt ευρύ φάσμα θερμοκρασίας και σταθερή ποιότητα.

Χρησιμοποιείται για την αύξηση το χρώμα που δείχνει στο πλακίδιο με το πάτωμα για να το καταστήσει πιο κομψή εμφάνιση.

Η πρώτη ύλη των κεραμικών αδιαφανή τριμμένο αποτελείται από πυριτικό άλας ζιρκονίου, το οξείδιο του ψευδαργύρου, αστρίου ποτάσα, χαλαζία διοξείδιο του πυριτίου, δολομίτη, οξείδιο τιτανίου, ect. Μετά αρχίσει η μικτή, τίθεται σε κλίβανο αδιαφανή τριμμένο, για τη διαδικασία με υψηλή θερμοκρασία του 1550℃ να 1600℃ και η θερμική επεξεργασία συντήρησης για 24 ώρες. Αδιαφανές τριμμένο Κίνα τελικού προϊόντος είναι το διαφανές γυαλί κοκκώδη στερεά.

1.Q:How να ξέρω περισσότερα για σας εταιρεία κλίμακα;

Α: μπορείτε να μάθετε κάποιες πληροφορίες από την ιστοσελίδα μας: www.jinmingglaze.

Και εάν είστε ενδιαφέροντες με μας αδιαφανή τριμμένο, ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε την εταιρεία μας. Είναι περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Jinan. Αν είστε απασχολημένος, περιεκτική δυνατότητες μπορούν να επαληθευτούν από την TüV Rheinland ή SGS εταιρεία.

2.Q:are εσείς ο κατασκευαστής που φοιτούν ΚΕΡΑΜΙΚΉ Κίνα 2016;

Α: Ναι, έχουμε το περίπτερό μας B305 για τα κεραμικά fair στην πόλη Guangzhou, από 27-30th,May,2016.We θα εμφανίσει στη συνέχεια μας ενημερώθηκε αδιαφανή τριμμένο. Ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο στο περίπτερο μας.

3.Q:Can μπορείτε να διορίσετε τους τεχνικούς έρχονται στο εργοστάσιό μας, για να ελέγξετε;

Α: Ναι, έχουμε πλούσια εμπειρία στους πελάτες της υπηρεσίας στο εξωτερικό.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν στο εργοστάσιό σας για να ελέγξετε εάν μας αδιαφανή τριμμένο είναι κατάλληλο για σας κλίβανο και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τη βελτίωση σας κεραμικά πλακάκια ποιότητα με την σειρά μας κεραμικά γυάλινο στην αρχή, μπορούμε επίσης να παρέχουν τεχνικής υπηρεσίας όταν τριμμένο μας θα είναι στην γραμμή σας για μαζική παραγωγή.

Εξεταστική