Ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου

Ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για κατασκευαστές πλακιδίων τοίχου και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά προϊόντων. δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή ζιρκόνιο λευκό τριμμένο για εσωτερικό τοίχο παράθεση, ψηφιακή αδιαφανή εκτύπωσης τριμμένο για τοίχο παράθεση, inkjet ζιρκόνιο αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου , sff & dff λευκό τριμμένο, inkjet αδιαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Αδιαφανές τριμμένο JM668

Θέση της ζώνης παραγωγής κεραμικών πρωτότυπο: zibo, Κίνα
Εμφάνιση: διαφανές κόκκος ή μια μικρή λευκή
Εφαρμογή: για την ενιαία ψήσιμο πλακιδίων τοίχου και διπλό ψήσιμο, κατάλληλο για εκτύπωση μετάξι-οθόνης και εκτύπωση inkjet χρησιμοποιείται για την εμφάνιση τέλειο χρώμα αποτέλεσμα.
Επιχείρηση μάρκα: JINMING ΛΟΎΣΤΡΟ
Αδιαφανές τριμμένο μαλάκωμα θερμοκρασία: 800° C
Αδιαφανές τριμμένο ψήσιμο θερμοκρασία: 1050-1130° C
C.O.E: 175(×10-7/°C)
Σε συσκευασία τύπου: 50kgs/τσάντα


Σούπερ λευκό αδιαφανές τριμμένο, τριμμένο αδιαφανή ομαλή Ζιργκόν.
Προσαρμοστούν ευρύ φάσμα θερμοκρασίας και σταθερή ποιότητα.
Για μας αδιαφανή τριμμένο, γαλαζωπό λευκό και κίτρινο λευκό είναι διαθέσιμο, η επίδραση του χρώματος στην μας αδιαφανή τριμμένο είναι πολύ καλό για prinit μελάνι ή μετάξι οθόνη prinit.
Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μας αδιαφανή τριμμένο μαζί με μας ημι-αδιαφανή και διαφανή τριμμένο για μείωση του κόστους, την ίδια στιγμή, αυτή η φόρμουλα έχει επίσης καλή απόδοση.
Πλεονέκτημα:
1. πελάτη από την Ινδονησία, το Πακιστάν, vienam, Αφρική, Κίνα τοπικό χρησιμοποιούν produts μας, έτσι ώστε να επικοινωνήσει με κάθε πελάτη κάθε εβδομάδα και κρατήστε μας ενημέρωση produts according requirment του πελάτη. Αυτός είναι ο λόγος που μας αδιαφανή τριμμένο μπορεί να πάρει leadin θέση μεταξύ των κινεζικών αδιαφανή τριμμένο προμηθευτής.
2. χρησιμοποιούμε μάρκα LONGLI οξείδιο του ψευδαργύρου (99% περιεχομένου) και πυριτικό άλας ζιρκονίου GLODSUN να παράγει κεραμικά γυάλινο, έτσι καλή πρώτη ύλη μπορεί να εξασφαλίσει τη θερμοκρασία του σταθερή και το ευρύ φάσμα τέλεια αδιαφανή τριμμένο.

3. έχουμε ειδικό κλίβανο για να λιώσει και να παράγουν αδιαφανή τριμμένο όλο το χρόνο, να παράγουν μόνο αδιαφανή τριμμένο JM668, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα και υψηλή σταθερότητα.


Δεχόμαστε επίσης προσαρμοστεί προϊόντα, μπορείτε να στείλετε το δείγμα σας σε μένα και αναλύσουμε με μας κλίβανο και, στη συνέχεια, μηχανικός μας θα προσαρμόσει το παρόμοιο δείγμα σας για τη δοκιμή. Επίσης μπορούμε να προτείνουμε παρόμοια τριμμένο για να επιβεβαιώσετε αν είναι κατάλληλο για σας κλίβανο.

Εξεταστική