Ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου

Ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους ημι-αδιαφανές τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά προϊόντων. δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή διπλό γρήγορο ψήσιμο ημι-αδιαφανές τριμμένο, ψηφιακή ημι-αδιαφανές εκτύπωσης τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου, υπερ-επίπεδη ημι-αδιαφανές τριμμένο για το πάτωμα κεραμιδιών, ευρύ φάσμα καίουν θερμοκρασία ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου , ημι-αδιαφανές τριμμένο για εσωτερικό δάπεδο με πλακάκια και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Ημι-αδιαφανές τριμμένο JM617

Θέση της ζώνης παραγωγής κεραμικών πρωτότυπο: zibo, Κίνα

Εμφάνιση: διαφανές σωματιδίων

Εφαρμογή: για πλακιδίων τοίχου και δαπέδου μόνο ψήσιμο και διπλό ψήσιμο, κατάλληλο για εκτύπωση μετάξι-οθόνης και εκτύπωση inkjet χρησιμοποιείται για την εμφάνιση τέλειο χρώμα αποτέλεσμα.

Κεραμικά γυάλινο μαλάκωμα θερμοκρασία: 800° C

Κεραμικά γυάλινο ψήσιμο θερμοκρασία: 1050-1130° C

Συντελεστής διαστολής: 180(×10-7/°C)

Συσκευασία Λεπτομέρειες: καθαρή 50kgs/τσάντα ή των σακούλες

Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 7 ημέρες μετά από λάβετε το deposite ή της πιστωτικής επιστολής.

Εξαιρετική φωτεινότητα και καλή λευκότητα, υψηλή επιπεδότητα, λιγότερο pinhole. Κατάλληλο για ενιαία γρήγορο ψήσιμο και διπλό γρήγορο ψήσιμο, μετάξι-οθόνης εκτύπωσης και inkjet εκτύπωση για εσωτερικό τοίχο κεραμιδιών και το δάπεδο tile,300×450(mm). και 300×600(mm) κεραμίδι είναι καλό.

Αυτή η ημι-αδιαφανές τριμμένο έχουν πυριτικό άλας ζιρκονίου 5,5%, ώστε να υποκαταστήσει αδιαφανή τριμμένο χρησιμοποιείται στο κεραμικό κεραμίδι και να έχουν ένα καλό λευκό οπτικό αποτέλεσμα. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα της τιμής σε σύγκριση με αδιαφανή τριμμένο.

Μετά τη συλλογή των πελατών ανατροφοδοτήσεις για ημι αδιαφανές τριμμένο, πάντα πηγαίνουν απευθείας σε εργοστάσια, και ψάξτε μαζί για τις λύσεις με τους τεχνικούς. JinMing έχει ένα σταθερό πρότυπο για ημι αδιαφανές τριμμένο ποιότητα και πελάτης είναι πολύ ευτυχής να εργαστεί μαζί μας.

Τεχνικοί JinMing να προσαρμόσετε τα δείγματα εγκαίρως και να εγγυάται την υψηλή ποιότητα που περιμένετε τον πελάτη. Ένα πλεονέκτημα είναι η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση προσφέρουμε όλων των πελατών μας.

Είμαστε μια αξιόπιστη, αξιόπιστο ημι αδιαφανές επιχείρηση, μαζί με μας και μπορείτε να κερδίσετε το μέλλον.

Εξεταστική