Ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων τοίχου

Ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων τοίχου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους ημι-αδιαφανές τριμμένο για κατασκευαστές πλακιδίων τοίχου και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά προϊόντων. δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή διπλό γρήγορο ψήσιμο μισό άσπρο τριμμένο, τριμμένο ημι-αδιαφανές inkjet, ημι-αδιαφανές τριμμένο για εσωτερικό τοίχο παράθεση, ευρύ φάσμα καίουν θερμοκρασία ημι-αδιαφανές τριμμένο για πλακιδίων τοίχου , υπερ-επίπεδη ημι-αδιαφανές τριμμένο για τοίχο παράθεση και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Ζεστό πώληση ημι αδιαφανές τριμμένο JM618

Θέση της ζώνης παραγωγής κεραμικών πρωτότυπο: zibo, Κίνα
Εμφάνιση: διαφανές σωματιδίων
Όνομα μάρκας: JINMING ΛΟΎΣΤΡΟ
Απαλύνει σημείο: 800° C
Ψήσιμο σημείο: 1050-1130° C
Συντελεστής διαστολής: 180(×10-7/°C)
Συσκευασίας μέθοδος: καθαρή 50kgs/τσάντα ή των σακούλες
Οδηγήσει ώρα: μέσα σε 10 ημέρες μετά από λάβετε το συμβόλαιο ή της πιστωτικής επιστολής.

Εξαιρετική φωτεινότητα και καλή λευκότητα, υψηλή επιπεδότητα, λιγότερο pinhole.

Κατάλληλο για ενιαία γρήγορο ψήσιμο και διπλό, γρήγορο ψήσιμο κύλινδρο εκτύπωση, εκτύπωση οθόνης μεταξιού και εκτύπωση inkjet για εσωτερικό τοίχο παράθεση tile,300×450(mm) και 300×600(mm) κεραμίδι είναι καλό.
Ημι-αδιαφανές τριμμένο μας μπορεί να υποκαταστήσει αδιαφανή τριμμένο χρησιμοποιείται στο κεραμικό κεραμίδι, αλλά η τιμή είναι φθηνότερη από εκείνη των αδιαφανών τριμμένο για να το κεραμικό κεραμίδι σας πιο ανταγωνιστική στην αγορά.
Επίσης μας ημι-αδιαφανές τριμμένο μπορεί να ρυθμιστεί με το πυριτικό άλας ζιρκονίου, να αυξηθεί η λευκότητα, πιο ευθεία λούστρο, να βελτιωθεί το αποτέλεσμα εκτύπωσης μοτίβου ἐπιστημῶν.

Εξεταστική