Υψηλή COE τιτανίου τριμμένο

Υψηλή COE τιτανίου τριμμένο
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους υψηλή coe τιτανίου τριμμένο κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά προϊόντων. δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή Υψηλή υψηλή επέκταση συντελεστή τιτανίου τριμμένο, τριμμένο engobe τιτανίου, τιτανίου λούστρο τριμμένο, υψηλή coe engobe λούστρο, χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή coe τιτανίου τριμμένο και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή , Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Τιτανίου τριμμένο JM309

Χρώμα: κίτρινο διαφανές σωματίδια
Υψηλής COE:300(×10-7/ °C)
Φάσμα καίουν θερμοκρασία: 1050-1130° C
Περιεχόμενο: 8,5% του διοξειδίου του τιτανίου (TiO2)
Εξαιρετική ευελιξία χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή, χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή COE τιτανίου τριμμένο

Εφαρμογή: Χρησιμοποιημένος για το νερό-απόδειξη engobe τριμμένο λούστρο της fast πυροδότησης πλακίδια τοίχου και δαπέδου.

Περιγραφή: Είναι αδιαφανές και μπορεί να αυξήσει την λευκότητα του engobe λούστρο, μείωση engobe η βερνικώνει θερμοκρασία, την πρόληψη κεραμικών πλακιδίων από το νερό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλα αδιαφανή τριμμένο τιτανίου για να πάρετε την καλύτερη επίδραση, ανάλογα με τη θερμοκρασία της βολής.

Γιατί να μας επιλέξετε:

1. χρησιμοποιούμε 8,5% υψηλής ποιότητας τιτάνιο τριμμένο να διαβεβαιώσω τη λευκότητα και τη δυνατότητα νερού-απόδειξη.
2. θα παράγουμε χύμα ποσότητα (περίπου 1000-1500 τόνους) ανά κωδικό, ανά ώρα και η διαδικασία του καμινιού είναι συνεχής. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή formular έτσι τιτανίου τριμμένο θα είναι κορυφαία, σταθερή και υψηλής ποιότητας.
3. λογική τιμή, επαγγελματικές γνώσεις για να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για την αλλαγή και τη βελτίωση των κεραμικών engobe αντιδρούν κατάσταση.


Τριμμένο τιτανίου είναι μια σύνθεση κεραμικά πρώτης ύλης, συμπεριλαμβανομένου του διοξειδίου του τιτανίου που έχει λιωμένο σε συνεχόμενες αναλώσιμου κλίβανο, έσβηνε να σχηματίσουν ένα ποτήρι, και κρυσταλλική. Αυτή η προ-συγχώνευση αποσκοπεί να καταστήσει οποιοδήποτε τοξικά συστατικά αδιάλυτα, προκαλώντας τους να συνδυάσουν με διοξείδιο του πυριτίου και άλλων οξειδίων που προστέθηκε.
Τιτανίου τριμμένο διαμορφώνουν ένα σημαντικό μέρος από τις παρτίδες που χρησιμοποιήθηκαν σε ανατοκισμού λούστρο και κεραμικά υαλόπαγου για engobe τριμμένο.

Έχουμε ένα σταθερό πρότυπο σχετικά με τριμμένο τιτανίου έτσι πελάτη είναι ευτυχής να εργαστεί μαζί μας.

Εξεταστική