Διαφανή τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου

Διαφανή τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους διαφανή τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφέροντας τα προϊόντα δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε στο αγορά μας χαμηλή τιμή μόνο γρήγορο ψήσιμο διαφανή τριμμένο, SFF wair αντίστασης διαφανής τριμμένο, SFF διαφανή τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου, εξαιρετικά φωτεινή διαφανή τριμμένο για πάτωμα κεραμιδιών , ευρύ φάσμα καίουν θερμοκρασία τριμμένο για πλακιδίων δαπέδου και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Transparnet τριμμένο JM811

Θέση της πόλη πρωτότυπο: zibo, Κίνα

Εμφάνιση: διαφανές κόκκος ή λίγο πράσινο φως

Λειτουργία: ενιαίος ψήσιμο και ψήσιμο Δίκλινο για πλακιδίων δαπέδου, κατάλληλο για τύπωμα με κυλίνδρους, εκτύπωση μετάξι-οθόνης ή inkjet εκτύπωση χρήση.

Μάρκα: JINMING ΚΕΡΑΜΙΚΌ ΛΟΎΣΤΡΟ

Θερμοκρασία μάλθωσης: 825° C

Ψήσιμο θερμοκρασία: 1120-1200° C

Συντελεστής διαστολής: 190(×10-7/°C)

Πακέτο: Net 50kgs/σάκο ή τους σάκους Jumbo, η τσάντα σήματα μπορούν να σχεδιαστούν από τον πελάτη.

Φόρτωση λιμάνι: λιμάνι Qingdao, Κίνα

JM811 είναι κατάλληλο για πλακάκια δαπέδου με ενιαία γρήγορο ψήσιμο και διπλό, γρήγορο ψήσιμο κατάσταση.

Διαφανή τριμμένο, υψηλή θερμοκρασία με υψηλό γυαλιστερό, υψηλός-αντοχή στη φθορά, λιγότερο οπών καρφίτσας και τέλειο χρώμα προβολή.

Ευρεία σειρά θερμοκρασίας με το εμπορικό σήμα Longli οξείδιο του ψευδαργύρου 6,2% και έχουν υψηλή ευελιξία για χρήση κεραμικών πλακιδίων.

Κυρίως χρησιμοποιείται για να κάνει το μέγεθος της 500*500(mm), 600*600(mm),800*800(mm) υάλινες λόγο κεραμικών πλακιδίων.

Πλεονεκτήματα:

1. ως κεραμικά γυάλινο κατασκευαστής, έχουμε τρεις μεγάλες μηχανή που μπορεί να αναμίξει διαφορετική πρώτη ύλη και κάθε μηχανή είναι ανεξάρτητη για μία σειρά κώδικα, έτσι ώστε τα κεραμικά γυάλινο θα είναι πιο καθαρή.

Regarde κάθε μοντέλο διαφανή τριμμένο, συνήθως θα παράγουμε πάνω από 1000 τόνους ανά ώρα, η διαδικασία παραγωγής είναι συνεχής έτσι η ποιότητα είναι αρκετά σταθερός.

2. we έχει μια μεγάλη και καθαρή αποθήκη, έτσι μπορούμε να σας βεβαιώσουμε λογικές αποθήκευσης και έγκαιρη παράδοση.

3. επαγγελματική ομάδα παρέχει τεχνικές υπηρεσίες επί των πωλήσεων και μηχανικοί διαθέσιμη για τους πελάτες της υπηρεσίας στο εξωτερικό.

Επαγγελματικής ποιότητας κεραμικά γυάλινο κατασκευαστή και προμηθευτή στην Κίνα, JinMing παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των διαφανή τριμμένο, αδιαφανές τριμμένο, ημι-αδιαφανή τριμμένο, τριμμένο τιτανίου, πλήρους-γυαλισμένο λούστρο, vetrosa και λαμπρότητας ect.

Θέλουμε να βελτιώσουμε την επιφάνεια των πλακιδίων δαπέδου σας από να πάρει: περισσότερες λευκότερο και πιο πιο γυαλιστερή, πιο ανθεκτικό και ελπίζουμε σας κεραμικών πλακιδίων επίσης γίνει καυτή πώληση προϊόντα.


Εξεταστική