Διαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου

Διαφανή τριμμένο για πλακιδίων τοίχου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους διαφανή τριμμένο για κατασκευαστές πλακιδίων τοίχου και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφορά των δωρεάν δείγμα, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας χαμηλή τιμή διπλό γρήγορο ψήσιμο διαφανή τριμμένο, τριμμένο διαφανή για κεραμικών πλακιδίων, μόνο ψήσιμο διαφανή τριμμένο για εσωτερικό τοίχο παράθεση, ευρύ φάσμα καίουν θερμοκρασία τριμμένο για πλακιδίων τοίχου , υπερ-επίπεδη διαφανή τριμμένο για τοίχο παράθεση και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή, Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Διαφανή τριμμένο JM802

Θέση της πόλη πρωτότυπο: zibo, Κίνα

Εμφάνιση: διαφανές κόκκος

Εφαρμογή: για τοίχο παράθεση μόνο ψήσιμο και διπλό ψήσιμο, κατάλληλο για εκτύπωση μετάξι-οθόνης και inkjet εκτύπωση χρήση.

Όνομα μάρκας: JINMING ΛΟΎΣΤΡΟ

Διαφανή τριμμένο μαλάκωμα θερμοκρασία: 780° C

Διαφανή τριμμένο ψήσιμο θερμοκρασία: 1050-1120° C

C.O.E:180(×10-7/°C)

Πιστοποιητικό: ISO9001 και SGS ελέγχου ταυτότητας, ελεγμένους προμηθευτής.

Συσκευασία Λεπτομέρειες: καθαρή 50kgs/τσάντα, 25tons σε ένα εμπορευματοκιβώτιο 20GP.

Παράδοσης: μέσα σε 10 ημέρες μετά την κατάθεση πληρωμής ή αμετάκλητη LC.


Το εύλογο θερμοκρασίας μαλακώματος σημείο και ευρύ φάσμα θερμοκρασίες καύσης το καθιστούν κατάλληλο για ενιαία γρήγορο ψήσιμο και διπλό, γρήγορο ψήσιμο πλακιδίων τοίχου πολύ καλά.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ομαλό διαφανή τριμμένο που μπορούν να σχηματίσουν μια υψηλή ερμηνεία, αρκετά λεία επιφάνεια με υψηλή αντοχή στη φθορά. Κάνουν το κεραμίδι σας πιό τακτοποιημένο και καθαρό.

Χαμηλή θερμοκρασία τριμμένο και κατάλληλο για inkjet εκτύπωση, εξαιρετική επίδειξη του χρώματος.

Κυρίως χρησιμοποιείται για να κάνει το μέγεθος της 250*330(mm), 250*400(mm),300*450(mm),300*600(mm) κεραμικά τζάμια εσωτερικό τοίχο κεραμίδια.


Πώς να παραγάγει διαφανή τριμμένο:

Θα δοκιμάσει την αγνότητά του και ποιότητας όταν φθάνουν όλα πρώτη ύλη στο εργοστάσιο μας να αποφασίσουν αν μπορούν να θεωρούνται επιλέξιμοι μέχρι πρότυπο, το περίτηγμα είναι ανόργανα ενώσεις που μετά τη αναμειγνύονται είναι σε ρευστή 1460-1500 ° C σε ειδικό κλίβανο των τριμμένο τήξης για 24 ώρες, και στη συνέχεια το λιωμένο μάγμα δροσίζει στο νερό γρήγορα να παράγουν κρυστάλλους που σύμφωνα με διαφανείς τριμμένο διατύπωση εξυπηρετούν για την κεραμικό κεραμίδι χρήσεις. Αργότερα, κεραμικά γυάλινο quencing νερό θα ληφθούν από το νερό για τη δοκιμή της ποιότητας και πρέπει να συσκευάζονται.


Πλεονεκτήματα του προϊόντος:

1. ανταγωνιστική τιμή λόγω μας χαμηλού κόστους παραγωγής για transaparent τριμμένο.

2. όλες πρώτες ύλες όπως αστρίου ποτάσα, οξείδιο του ψευδαργύρου, πυριτικό άλας ζιρκονίου θα επιθεωρούνται υπό την πιστοποιηµένη QC σύστημα, έτσι μας κορυφαίας ποιότητας κεραμικά γυάλινο είναι πάντα σταθερή.

3. επαγγελματική ομάδα παρέχει τεχνικές υπηρεσίες επί των πωλήσεων και μηχανικοί διαθέσιμη για τους πελάτες της υπηρεσίας στο εξωτερικό.

4. δωρεάν δείγματα θα σταλούν για σας δραστηριότητες αξιολόγησης και εμπορίας ποιότητας ή να κάνει μια ημι-παραγωγή για το επόμενο βήμα.Ελπίζουμε να δημιουργήσει μια win-win σχέση μαζί σας για μακροχρόνια καθιερωμένων. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με διαφανή τριμμένο, pls διστάσετε να μας πείτε.


Εξεταστική