Ζιργκόν αδιαφανή εκτύπωση λούστρο για πλακιδίων τοίχου

Ζιργκόν αδιαφανή εκτύπωση λούστρο για πλακιδίων τοίχου
Λεπτομέρειες προϊόντος

Zibo Jinming λούστρο Co, Ltd είναι ένα από τα κορυφαία Ζιργκόν αδιαφανή εκτύπωσης λούστρο για κατασκευαστές πλακιδίων τοίχου και προμηθευτές στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφέροντας τα προϊόντα δωρεάν δείγμα, Καλώς να αγοράσετε μας κεραμικά γυάλινο colorobbia χαμηλή τιμή, πολύτιμος λίθος αλουμίνας μπάλα, κεραμικά μελάνια, κεραμικά γυάλινο γυαλί, γυαλί τριμμένο και επίσης υποδοχή για να ελέγξει την τιμή , Τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.

Αδιαφανές εκτύπωση λούστρο

Ψήσιμο εύρος: 1050-1130 ° C

Ένα ειδικό κεραμικό λούστρο και εξαγωγέας στον τομέα πλακιδίων τοίχου, JM-6168 μας, όπως θα είναι πιο πιο γυαλιστερή και εξαιρετική φωτεινότητα και τέλειο χρώμα δείχνει χρήση για υψηλής κορυφαία inkjet εσωτερικό τοίχο παράθεση για γρήγορη μονόκλινα και δίκλινα καίουν πλακιδίων τοίχου, και καλύτερη επιπεδότητα επιφάνεια όταν εφαρμόζεται σε 48T ή 32 T οθόνη.

Πρόταση για το πώς να χρησιμοποιήσετε:

1. το pls χρησιμοποιεί το κατάλληλο μέσο εκτύπωσης σε μετάξι οθόνη εκτύπωση ή εκτύπωση του κυλίνδρου.

2. τις μεθόδους χρήσης: μέσο αποξηραμένα matter(glaze power+pigment of printing):printing = 1:1.5. Πρέπει να αναμειγνύεται πλήρως και κοσκινισμένο με 350 πλέγματα πριν από τη χρήση.


Το αδιαφανές εκτύπωσης λούστρο είναι εξουσίες 325mesh και συσκευάζονται 25kg ανά χαρτοσακούλα.

Παράγεται από σειρά, 5 ημέρες για την παράδοση παραγωγή, ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τ.

Αυτή την εντολή του αδιαφανούς εκτύπωσης λούστρο είναι μόνο για αναφορά, μπορείτε να finda την καλύτερη αναλογία ποσοστό σύμφωνα με την κατάστασή σας κλιβάνου θερμοκρασίας, δείγμα μπορεί να προβλέπεται τελική επιβεβαίωση.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απαίτηση για αδιαφανή εκτύπωσης γλάσο, pls διστάσετε να μας πείτε.


Εξεταστική