ΚΕΡΑΜΙΚΉ Κίνα 2017 έκθεση στην πόλη Guangzhou, Κίνα

2017(ΚΊΝΑ) ΚΕΡΑΜΙΚΆΚίνα Διεθνής έκθεση για την τεχνολογία κεραμικών, εξοπλισμού και προϊόντων)θα λάβει χώρα στο εκθεσιακού συγκροτήματος Canton, Guangzhouπόλη, Κίνα από την 1η-4ηΙούνιος, 2017.

Καθώς η Κίνα κατατάσσεται η κορυφαία χώρα στους τομείς των πλακιδίων παραγωγής και κατανάλωσης, Κίνα κεραμικά 2017 είναι χωρίς αμφιβολία μια τέλεια πλατφόρμα για την βιομηχανία κεραμικών - όπου εμφανίζονται όλες τις τεχνικές καινοτομίες, μηχανήματα και εξοπλισμό προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της στην ταχέως αναπτυσσόμενη και συνεχώς µεταβαλλόµενη αγορά.

2 层展位.png 
Διαφορετική από τις προηγούμενες εκδόσεις, το 2017, ο οργανωτής, εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκθεση Unifair χρησιμοποιήσετε δύο ορόφους εμβαδού Α σε εκθεσιακού συγκροτήματος Canton, Hall 1.1 είναι διεθνής έκθεση για προχωρημένους κεραμικά και προϊόντος μεταλλουργία κονιών μετάλλων τεχνολογία, εξοπλισμός & (γνωστό ως ACPM EXPO). ACPM EXPO 2017 είναι η πρώτη ετήσια έκθεση διοργανώνεται από Unifair και προσυπόγραψε ACerS αποκλειστικά για την προηγμένη κεραμική βιομηχανία χαρακτήρισε με hi-tech και επάγγελμα. Αυτή η ταυτόχρονη έκθεση θα παρουσιάσει προηγμένα κεραμικά πρώτων υλών και βοηθητικών, προϊόντα, εξοπλισμός, εργαλειακή και αξεσουάρ καθώς και Μεταλλουργία σκονών πρώτων υλών και προϊόντων, κλπ.
 
Hall 2.1 είναι ένα άλλο ταυτόχρονη έκθεση - Κίνα Διεθνής έκθεση για επιτραπέζια κεραμική τεχνολογία, εξοπλισμό και πρώτες ύλες (γνωστό ως σκεύη TECH). Επιτραπέζια σκεύη TECH 2017 είναι η μόνη επαγγελματική έκθεση στο πεδίο επιτραπέζια σκεύη κεραμικά παραγωγής, η οποία θα βιτρίνα επιτραπέζια σκεύη κεραμικά τεχνολογίας παραγωγής, τεχνολογία επεξεργασίας, που αποτελούν μηχανήματα, καθώς και ειδικής περιβαλλοντικής προστασίας Εξοπλισμός, διακόσμηση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες και βοηθητικά για κεραμικά σκεύη, κ.λπ.
 
Αίθουσα 3.1 5.1 είναι για κεραμικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Τα μεγάλα μηχανήματα προϊόντα είναι να εκτεθούν στον πρώτο όροφο, ενώ ο δεύτερος όροφος είναι για μικρότερο μέγεθος και βάρος προϊόντων και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας εκτύπωση μελανιού κεραμικά στο Hall 2.1, διακόσμηση κεραμικό υλικό, πρώτες ύλες, Πυρίμαχα και ανθεκτικά στη φθορά υλικού στην αίθουσα 2.2 και 4.2 και διεθνών αίθουσας 3.2.
 
Με τις πρόσθετες εκθέσεις σε διάφορους τομείς και μεγάλη καινοτομία στην αίθουσα διάταξη, Κίνα κεραμικά 2017 είναι κατσούφης σπάζοντας νέο ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό των εκθετών και επισκεπτών.

Η εταιρεία μαςJINMING ΓΛΆΣΟ, επίσης, θα παρακολουθήσουν το δίκαιο 2017 Κίνα κεραμικά, ελπίδα μπορούμε να συναντηθούν και να έχει μιλήσει μαζί.