Συζήτηση όσον αφορά την επιθεώρηση ποιότητας κλίνκερ

Την πιο γρήγορη, αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγξετε, είναι κατασκευασμένο από τριμμένο fritted λούστρο που πάτησαν στα δείγματα κεραμίδι, πειράματα στην κυλίνδρου, συνταγογραφείται καύση μετά την καύση του συστήματος, έλεγχος δειγμάτων βερνικώνει, γυαλιστερό, διαφάνεια των εφέ αδιαφανής, ματ ή μετάξι.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι να αναλάβει 100γρ τριμμένο, μετά την πραγματοποίηση της fritted γλάσο (χειραγωγήσουν το γλάσο ακρίβειας, τεχνικές παράμετροι όπως η πυκνότητα, το ιξώδες του λούστρο) τζάμια στα πλακάκια δείγματα, παραμένοντας στην πυκνότητα και την ποιότητα του λούστρου υπό το ίδιο σκεπτικό, γίνεται δοκιμή λωρίδα. Θα προσπαθήσω σε κάτω από το ίδιο σύστημα της πυροσυσσωμάτωσης εκτόξευση του βερνικωμένο κεραμίδι, ψήσιμο που διενήργησε τον έλεγχο.

Ιδιοκτησία του τριμμένο λούστρο: λούστρο τριμμένο κατάσταση επέφερε μέρος των πρώτων υλών σε το γλάσο. Όταν προετοιμάζετε λούστρο, εάν απαιτείται, ορισμένα συστατικά διαλυτή στο νερό, όπως νιτρικό κάλιο, βόρακας κ.λπ., πρέπει να λαμβάνει τους συντελεστές και χαλαζία ή άλλα υλικά πυριτικό υπό ορισμένες σιωπηρή κατανόηση, και το μίγμα, κατασκευασμένα από τριμμένο, ανάχωμα στο νερό διαλυτή υλικά στην κατασκευή τζάμια λιωμένο σε νερό. Όπως βαφής Frits τήξη εκ των προτέρων, η κατανομή της χρωστικής ουσίας είναι περισσότερο από πηλό σε το λούστρο μικτή γλάσο από λεπτώς έδαφος brilliant έχει μια σταθερή ανάρτηση και την προσκόλληση στο σώμα.