Λειτουργία κρυστάλλινα τριμμένο

Πορσελάνη που παράγεται σε κρυστάλλινα τριμμένο χρησιμεύει για να κάνει διαλυτό υλικά δεν μπορεί να διαλυθεί, έτσι τοξικές πρώτες ύλες χωρίς τοξικά, διάλυση της το γλάσο, οξείδωση μείωσης κατά, ως μία ροή μείωση στη θερμοκρασία πυροσυσσωμάτωσης πορσελάνη, πορσελάνη και γρήγορο ψήσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία, μεταφέρετε λούστρο ποιότητας, κινητοποίηση λειτουργία των εμπορευμάτων.

Μέθοδος καθαρισμού κρυστάλλων

1. κρύο νερό βύθιση μέθοδος: χρησιμοποιήσετε ένα μικρό μπολ ή Κύπελλο, θα είναι αμυντικός στην το αλάτι σε ένα μπολ, τόπος το κρύσταλλο βυθισμένο στο νερό για περίπου 30 λεπτά, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο, Crystal έχει απαλά εμπρός και πίσω, κουνώντας στο νερό για λίγο, έξω να στεγνώσει με πετσέτες εγγράφου.

2. λεπτομερή καθαρισμό: Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μπολ ή Κύπελλο Liangzhuang αμυντικό μετά το αλάτι λιώνει στο ζεστό νερό, να μουλιάσει 24 ανά 10 γραμμάρια ανά ώρα. Τέλος, στεγνώστε με ένα μαλακό-χωρίς χνούδι. Βασιλικό αλάτι πλυσίματος λόγω της επίπτωσης πολύ, πολύ μεγάλο κρύσταλλο του ανθρώπου, τα ανθρώπινα μέρη αποκάλυψε το νου. Αλλά δεν επηρεάζει το φυσικό μέρος.

3. γρήγορος καθαρισμός: την απόκτηση αμυντικών αλάτι, Θάψτε καθαρτήρια κρύσταλλο. Φύτευση χρειάζεται 24 ώρες σε έναν χρόνο, και έχει ένα ελάττωμα είναι αν πρόκειται για ανθρώπινο στην αμυντική ορυκτό αλάτι θα δώσει ανθρώπινο μέρος της παράστασης.

Έτσι εάν είναι ανθρώπινο, δεν είναι επεξεργάσιμοι αμυντική στάση για κρύσταλλοι αλατιού. Πάνω από 3 τρόποι είναι μια σχετικά απλή διατήρηση μεθόδων.