Υάλινες στιλβωμένο

1. λούστρο χάραξη παράλογες επιπτώσεις της αντιρρυπαντικά

Ρυθμίστε αν το γλάσο δεν είναι λογικό, και μεγάλη περιοχή αποτυγχάνει να περάσει τα φαινόμενα υφαλοχρωματισμού. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές λούστρο λούστρο από την εταιρεία, για να μάθετε τους λόγους για να προσαρμόσετε.

2. στίλβωσης μπλοκ και κεφαλή πίεση και το βάθος της λούστρο γυαλισμένο κεραμίδι στίλβωση επίδραση αντιρρυπαντικά

Γυαλισμένο κεραμίδι λούστρο σε στίλβωση διαδικασία, αν ανάρμοστη πίεση μπλοκ ή το κεφάλι είναι πολύ μεγάλο, υπερβολική αλέθοντας βάθος και άλλοι παράγοντες θα προκαλέσει το σώμα αντιρρυπαντικά επιδόσεις. Επομένως, στο στάδιο στίλβωση, Μύλος στο πρώιμο διακανονισμό δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ τραχύς για να γνωρίζει και λείανση πίεση να μην περιμένουν πάρα πολλά, διαφορετικά θα προκαλέσει όπως ακμή άλεση βαθιά σώμα, μειώνοντας έτσι την ικανότητά του να λεκιάσει.

3. γυαλισμένο λούστρο κεραμιδιών αντιρρυπαντικά παράγοντα επιδράσεις στην αντιρρυπαντική απόδοση του σώματος πράσινο

Πέτρα και πλακάκια, επιφάνειά της πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ένα στρώμα του αντιρρυπαντικό μέσο προκειμένου να βελτιώσει την ικανότητά της επιφάνειας αντιρρυπαντικά, ποιότητα ποικίλλει λόγω διαφόρων αντιρρυπαντικά προϊόντα, υφαλοχρωματισμού ικανότητες ποικίλλουν. Γιατί όταν επιλέγετε το αντιρρυπαντικό μέσο, θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικές ιδιότητες σύμφωνα με τις τελικές χρήσεις των προϊόντων αντιρρυπαντικά παραγόντων. Επί του παρόντος στην αγορά είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο οργανικού πυριτίου πετρελαίου αντιρρυπαντικό μέσο, είναι η χρήση των συνθετικών πολυμερών στερεά μεμβράνη γύρω από τις τρύπες πρώτη αποτελεσματική, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές μεθόδους για τη μείωση της επιφανειακής τάσης για την πρόληψη ρύπων από την είσοδο τους πόρους, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόληψης της ρύπανσης. Επιπλέον, στο στάδιο στίλβωση, για τον έλεγχο καλό σώμα στιλπνότητα και σώμα θερμοκρασία επιφάνειας της ξήρανσης και το αντιρρυπαντικό μέσο γεμάτο, διαφορετικά θα μειώσει ιδιότητες υφαλοχρωματισμού του σώματος.