Τιτανίου τριμμένο JM309


Τιτανίου τριμμένο, της κυριότερης πρώτης ύλης είναι διοξειδίου του τιτανίου. Το περιεχόμενο του διοξειδίου του τιτανίου είναι περίπου 8,5% το τριμμένο τιτανίου. Έχουμε αναπτύξει το τριμμένο τιτανίου σε ένα δωρεάν αγώνα ανάλογα με τη θερμοκρασία του συντελεστή τριμμένο και επέκταση να πληρούν τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.


Τριμμένο τιτάνιο χρησιμοποιείται κυρίως για το έδαφος αδιάβροχο παλτό εσωτερικό κεραμικών πλακιδίων, και το γλάσο παλτό και κάλυψη εδάφους του εξωτερικού πλακάκια και πλακάκια δαπέδου.


Το τιτάνιο περιεχόμενο των τριμμένο τιτανίου είναι υψηλό, και μπορεί να αποκρυσταλλωθεί στην παραγωγή. Ο βαθμός της λευκότητας είναι υψηλή ότι το παλτό του εδάφους μπορεί να έχει ένα υψηλής καλυπτικότητας και το αποτέλεσμα του είναι ανθεκτικό στο νερό, και το χρώμα του σώματος του κεραμιδιού τοίχων δεν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο φαινόμενο του επιφανειακών διακοσμητικά πλακίδια.

Νερό απόδειξη και hign whitenss είναι χαρακτήρας των μας τριμμένο τιτανίου, pls επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες.