Τι είναι ένα «πέτρα» κεραμίδια

Είναι ένα λεπτό λούστρο, παραμόρφωση. Τύποι βερνικωμένο κεραμίδι είναι: γυαλισμένα πλακάκια, listello πλακιδίων, αντίκες τούβλο 3 σειρά. Κρύσταλλο τούβλα ρίχνουν είναι μισό-ρίχνονται τούβλα, ρίχνοντας μερικά τούβλα. Ευπαρουσίαστων υάλινες listello κεραμίδι γυαλισμένο και βολή εξάμηνο 2. Η πέτρα είναι τόσο μεγάλη ποικιλία αντίκες τούβλου, σε γενικές γραμμές χωρίζονται σε μισό πίσω από τζάμια τούβλο αντίκες, αντίκες τούβλο, γυαλισμένο πέτρα επιφάνειας βερνικωμένη αντίκες τούβλο, χωρίς εφυάλωση και ένα μισό πίσω από αντίκες τούβλο και χωρίς εφυάλωση ρίχνονται αντίκες τούβλο. Από την ποικιλία του υαλόπαγου στην Ταϊβάν: κρύσταλλο διαφανές ή ημιδιαφανές τζάμια, υψηλή σκληρότητα, ανθεκτικά στη φθορά τζάμια, βερνικωμένα μετάλλων κατηγορία.

Δεύτερον, την ομαλότητα. Λόγω των διαφόρων υλικών και τεχνολογίας ψήσιμο σε τζάμια την παράμετρο, την ομαλότητα της επιφάνειας του βερνικωμένο κεραμίδι εκεί είναι μια μεγάλη διαφορά, ομαλή κυμαίνονται από 0. 5 mm ~ 2 mm. Αν και η ποικιλία των γυαλισμένο λούστρο κεραμιδιών, αλλά υπάρχουν επίσης ομοιότητες: εκτός από μερικές ρίχνουν τούβλα πλήρη γραμμή σχετικά με τις απαιτήσεις του γυαλισμένο λειότητα επιφάνειας, άλλοι δεν χρειάζεται να ρίξει όλη την επιφάνεια, αλλά να κρατήσει το αρχικό προφίλ μακροεντολή Adobe, ή ολόκληρο το γυαλισμένο επιφανειακή στίλβωση επίδραση ομοιόμορφα, χωρίς σημαντικές διαφορές.

Τρίτη, γυαλιστερό. Κρύσταλλο τούβλα ρίχνουν και μέσης γραμμής τούβλα έχουν υψηλές απαιτήσεις για γυαλιστερό, ζήτησε πάνω από 70 βαθμούς, μερικά ακόμη και πάνω από 90 μοίρες. Archaize τούβλο να gloss απαιτήσεις δεν είναι υψηλές, γενικά κάτω από 70, ζητήσει ματ.

Τέσσερα είναι το πάχος στρώματος λούστρο και τη σκληρότητα. Αντίκες τούβλο πάχος του στρώματος λούστρο μεταξύ 0.3 mm ~ 0,8 mm και γυαλισμένο κρύσταλλο κεραμίδι και λούστρο στρώματα είναι παχύτερα από τη μέση γραμμή τούβλο, γενικά μεταξύ 0,6 mm ~ 1,3 mm και 1,5 mm τοις εκατό. Όλα τα στρώματα τούβλο του λούστρο είναι παχύ, κυρίως μέσω της παραμόρφωσης των στρωμάτων πυκνωμένη λούστρο για να αναπληρώσετε το κεραμίδι, έτσι ώστε η γυαλισμένη επιφάνεια δεν δείχνει. Γάνωμα σκληρότητα εκτός από τα 5 ~ 7 σειρά.