Αρχές της μεταλλικό μελάνι προϊόντος, διατύπωση και εφαρμογή των

Μεταλλοκεραμικές μελάνια μέσω ink-jet εκτύπωση σε κεραμικά για να επιτευχθεί Platinum μεταλλικό, κίτρινο χρυσό μεταλλικό, λαμπερό ασήμι ειδική διακοσμητικά εφέ όπως κεραμικά μελάνια.

Παραδοσιακές αρχές της μετάλλων λούστρο είναι: βάσης λούστρο προστεθεί Fe, Cu, Ni, Ti, Zn, όπως ένα ή περισσότερα οξείδια μετάλλων μετάβασης, κορεσμένα σε υψηλή θερμοκρασία, κρυστάλλωση, που παράγονται χαλκού απομίμηση, απομίμηση, χρυσό, ασημί μεταλλική στιλπνότητα.

Colorobbia εταιρεία (Colorobbia) ξεκινήσει το 2010, συμπεριλαμβανομένων μεταλλικά μελάνια και Flash C-λάμψη σειράς μελάνι. ΛΗΞΗ Tao εταιρεία (Torrecid) το 2012 ξεκίνησε το μέταλλο-CID σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάψετε μελάνι τρεις φορές, μπορεί να επιτύχει την επίδραση της επίδραση χρυσό, πλατίνα και χρυσό, τον Σεπτέμβριο του 2012 και να εκτίθενται στην Μπολόνια έκθεση κεραμικής μπάνιο με πλακάκια. Ferro το 2013, η εταιρεία εισήγαγε το μελάνι της σειράς Inksnova, καθίζηση αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί, φίλντισι και μεταλλικά μελάνια το διακοσμητικό αποτέλεσμα.