Ευχαριστώ για όλους τους πελάτες όλων μας προσωπικό και προμηθευτής πρώτων υλών

Κοντά σε την ώρα λήξης του 2016, πρέπει να ευχαριστώ για όλα ο προμηθευτής πρώτης ύλης, και όλα τα πελάτη επίσης ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια του 2016, ως ο λόγος της envirment προστασίαιόνπίεση από την κυβέρνηση της Κίνας, κλείσιμο του κάποια φούρνου και προκύπτουν κόστος φορτηγό παράδοσης, κόστος μας έχουν προκύψει πολύ.

Αλλά με το προβάδισμα του το αφεντικό μας, εμείς successly παροχή υψηλής ποιότητας όλων των πελατών μας με σταθερή τιμή.


1.Έχουμε μία μεγάλη αποθήκη και η μέγιστη ποσότητα μπορεί να φτάσει τους 20.000 τόνους για το απόθεμα, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη παράδοση και σταθερή τιμή.

2.Μπορούμε να παράγουμε ένα κεραμικό τριμμένο κώδικα με ένα κλίβανο για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς άλλο τριμμένο κώδικα, ώστε να μπορέσει να εγγυηθεί την ποιότητα σταθερή.

3.Ως μεγάλη εταιρία, μπορούμε να αγοράσουν και να αποθηκεύουν ορισμένες πρώτες ύλες στην αποθήκη μας με χαμηλή τιμή.

4.Το σημαντικό σημείο είναι η στάση εργασίας όλων των υπαλλήλων. Η ομάδα μας technicals επισκεφθείτε τους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε μαζί τους για ολόκληρο το έτος και πάντα μπορούμε να αναπτύξουμε νέα προϊόντα να προσαρμόσουν τους κατάσταση κλίβανο.


Για το 2017, έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα μαζί.