Χαμηλή Θερμοκρασία Vitrosa, τρίτη Πυρκαγιά

Χαμηλή Θερμοκρασία Vitrosa, τρίτη Πυρκαγιά
Λεπτομέρειες προϊόντος

V i trosa JM   - 305

Ισχύς 80-325 ματιών

Πρωτότυπο: ζιγκό κεραμική βιομηχανία ζώνη, Κίνα

Ελάχιστη ποσότητα: 2000KGS

Συσκευασία: 25KG / σακούλα με εσωτερική διαφανή σακούλα για την εξασφάλιση ποιότητας.

Glaze frit vitrosa σκόνη, εξαιρετικά διαφανές, μη τοξικό, για επιτραπέζια σκεύη COE 160-260, θερμοκρασία καύσης 850-950 βαθμό.

Χωρίς μόλυβδο.


Εφαρμογή:

2018 vitrosa.jpg

Χρησιμοποιείται για την παραγωγή γραμμής μέσης, γραμμής συνόρων, freso μοτίβο, Listello, πλακάκια διακόσμησης, κεραμικά έργα τέχνης σε διπλή και τρίτη εκτόξευση, θα μπορούσε να πυροδοτηθεί μαζί με υγρό χρυσό και χρυσό πάστα.

Υψηλό διαφανές και καλό διαφανές αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.


Ως κατασκευαστής κεραμικών υαλοπινάκων frit vitrosa στην κεραμική βιομηχανία της Κίνας, έχουμε το πλεονέκτημα της καλής και σταθερής ποιότητας και των λογικών τιμών, επαγγελματικών γνώσεων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα και να διευρύνετε την αγορά. θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν μπορούμε να κάνουμε κάποια συνεργασία με μια μικρή δοκιμαστική εντολή στην αρχή.


Ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βίλων και εξαγωγέων στην πόλη zibo, τα προϊόντα μας εξήχθησαν σε πολλές χώρες όπως το Πακιστάν, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, τη Μέση Ανατολή.

Καλώς ήλθατε να μας επισκεφθείτε!


Jinming Glaze είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές διαφανή Vetrosa στην Κίνα, εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο και εργοστάσιο και προσφέροντας το δωρεάν δείγμα των προϊόντων, καλώς ήλθατε να αγοράσετε τη χαμηλή τιμή βιτρό της θερμοκρασίας μας, τρίτη βολή και επίσης καλωσορίσω για να ελέγξετε την τιμή, τιμοκατάλογος, έρευνα και προσφορά μαζί μας.
Εξεταστική